Föreläsningar & Workshops

Här kan du läsa om Höstens workshops & föreläsningar! 

TEMA TISDAGAR
I höst anordnar vi 6 stycken tisdagar med olika teman.  Vi varvar teori med praktik för dig som vill utforska och prova något nytt, och utvecklas i en varm gemenskap. Du kan välja att gå varje tisdag och då få ett paketpris, eller boka enstaka tisdagar.

Pris per tisdag: 250 kr 
Pris för alla tisdagar: 1150 kr

Anmälan krävs till varje event, och görs till info@solrosenhalsokost.se eller till 0739-35 38 41 (ring eller sms:a).

TemaTisdag 1 – Mediumskap 
3 Oktober kl 18.30 – 20.30

Vi är själar på en mänsklig resa, och ett medium är en person som utvecklat förmågan att kommunicera med de själar som lämnat jordelivet.
Under denna prova-på- kväll får du möjlighet att känna lite på hur det är att meditera och att arbeta med energi och ta kontakt med andevärlden. Allt under ledning av ett tränande medium.

TemaTisdag 2 – Trummeditation
10 Oktober kl 18.30 – 20.30

Denna tisdag samlas vi i en jordande trummeditation. Trumman är ett uråldrigt instrument som använts av stamfolk i alla civilisationer. Med hjälp av trummans rytm får du möjlighet att resa in i ditt inre, eller mellan världar. Du får under denna kväll prova på hur det är att sitta i en trummeditation och ges även möjlighet att dela med dig av dina upplevelser.

TemaTisdag 3 – Chakran & Färger 
17 Oktober kl 18.30 – 20.30

Den här tisdagen kommer vi att kika lite närmare på chakrasystemet. Kanske har du hört talas om att vi har olika chakran men inte vad de gör? Vi kommer att teoretiskt gå igenom hur systemet hänger ihop och fungerar, samt vad som händer vid balans och obalans. Vi kommer även att göra en chakrameditation.

TemaTisdag 4 – Intuition & Orakelkort 
24 Oktober kl 18.30 – 20.30

Denna kväll kommer vi att fokusera på intuition – din magkänsla eller klarkännande. Vi mediterar och provar sedan att intuitivt tolka kort, bilder och föremål. Kvällen kräver inga förkunskaper – bara ett nyfiket och öppet sinne!

TemaTisdag 5 – Auramålning
7 November 18.30 – 20.30

Den här tisdagen provar vi på auramålning – målning av ditt energifält. Vi går igenom energifältet och vilka kroppar som ingår, mediterar, och målar. Ingen förkunskap krävs – bara skaparglädje!

TemaTisdag 6 – ”Best of”
14 November kl 18.30 – 20.30

Den här kvällen lämnas till deltagarnas förfogande. Vi kommer att ta reda på om gruppen har önskemål om någon aktivitet vi haft eller inte har haft under hösten. Vi kan meditera, arbetar med energi och andekontakter, måla, ha någon teoretisk gemomgång etc. Helt enkelt en ”best of”- kväll där allt är möjligt 🙂
Har ni inga önskemål blir upplägget för kvällen en överraskning! 😉


Om du har frågor kring något av våra event, tveka inte att maila oss på info@solrosenhalsokost.se.

Varmt välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s