Behandling & Terapi

Sida

~ Du förtjänar att må bra ~

ENERGITERAPI

 14055079_1229638393734822_3745794080390253607_n

Energiterapi är en mångtusenårig läkekonst och verkar på alla nivåer; fysiskt, psykiskt, känslomässigt och i ditt medvetande, samt stöttar kroppens egna läkningsprocess.

Det du kan förvänta dig av en behandling är att ditt energifält rensas och balanseras. Många sover bättre och går ned i varv. Andra upplever att känslor och tankar rensas. Oftast krävs fler än ett tillfälle för ett långvarigt resultat, vi rekommenderar egentligen 3 behandlingar med max två veckors mellanrum, eller att Energiterapi kombineras med samtal tills att du själv kan vibrera mer i enhet med din ton. Du kan dock självfallet prova på en enstaka gång för att se om du tror att det är något för dig! Vi ser det som en fin möjlighet att ge dig själv och ditt medvetande lite kärlek och omvårdnad.

Det kan ges både i förebyggande syfte som en härligt avslappnande stund för dig, samt om du har behov av att förbättra ditt välbefinnande och din hälsa på något område.
Denna terapiform gör gott för alla.

50 min 700 kr.

Välkommen!

Emma Ljung, Diplomerad Energiterapeut 
Sofia Häggblom, Diplomerad Energiterapeut

Bokning just nu sker via mail eller telefon;
info@solrosenhalsokost.se
Emma – 0739 56 23 33
Sofia – 0739 35 38 41

Boka tid


ENERGIMASSAGE

massage

Energimassage är ett perfekt sätt att hjälpa kroppen med sin naturliga utrensning, skapa cirkulation i kropp och själ och mjuka upp spänningar. Kombinationen av klassisk massage och energiterapi ger dig en djupgående och jordande behandling, många upplever stort lugn efter denna behandling.

Passar både dig som behöver hjälp med stelhet och värk, eller dig som bara vill unna dig en avslappnande och energigivande stund.

Denna behandling tar 60 min, där både rygg/nackmassage samt energiterapi ingår. Hur mycket tid som läggs på varje element är individuellt efter vad varje klient behöver.

Energimassage – 70 min 750 kr.
Klassisk massage – 50 min 600kr

Emma Ljung,
Diplomerad Massör & Triggerpunktsbehandlare
Diplomerad Energiterapeut

Bokning just nu via mail eller telefon, 0739-56 23 33 / emma@solrosenhalsokost.se

Boka tid


SAMTALSVÄGLEDNING

 I samtalsvägledning får du hjälp att identifiera varför du inte kommer framåt i livet och du får nycklar till ditt eget inre ledarskap. Samtalsvägledaren är ett mellanting mellan coach och terapeut. Kanske har du en specifik önskan om vad du vill uppnå, eller en längtan efter att bättre kunna hantera känslor, till exempel ångest, ilska eller oro.
Du får i samtalsvägledningen arbeta mot tydliga mål, som du själv är med och skapar. Tillsammans identifierar vi vart du har fastnat samtidigt som du får de verktyg och den vägledning som behövs för att ta dig i mål!  Med hjälp av ökat medvetande om dig själv och ditt sanna jag, kommer du att kunna leda dig själv inifrån istället för att styras utifrån.

Sofia Häggblom, Diplomerad samtalsvägledare

Bokning just nu via mail eller telefon, 0739-35 38 41 / Sofia@solrosenhalsokost.se

Boka tid


CHAKRABALANSERING

Chakrabalansering är en form av energiterapi, där terapeuten fokuserar på att aktivera, rensa och balansera vibrationen i alla dina chakran.

Vi har 9 chakran, och samtliga av dessa fungerar som portar i vårt energisystem. Chakra är sanskrit och betyder ”hjul”, och varje chakra hjälper till att balasera kroppens och medvetandets funktioner. Finns det dock en blockering i något av dem så påverkar det helheten, och du kan uppleva dig trött, energilös, irriterad. En chakrabalansering är en effektiv boost av  hela ditt system!  Chakrabalansering kan även ges på distans.
Bokas som Energiterapi, ange i meddelandet till terapeuten att du vill ha chakrabalansering. 

Boka tid


 

Tidsbokning / Frågor:
Välkommen med frågor via telefon eller mail, eller om du vill titta in till butiken och prata med oss direkt.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om våra behandlingar.

Telefon: 031 – 25 32 89
info@solrosenhalsokost.se
emma@solrosenhalsokost.se

sofia@solrosenhalsokost.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s